Programmadatabases bijwerken

Het Kaspersky-programma downloadt updates van Kaspersky-updateservers, dit zijn HTTPS-servers waar de programma-updates regelmatig worden gepubliceerd.

Opmerking: een internetverbinding is vereist om updates vanaf de updateservers te downloaden.

Standaard zoekt het Kaspersky-programma regelmatig naar updates op de Kaspersky-updateservers. Als nieuwe updates beschikbaar zijn op een server, downloadt het programma deze op de achtergrond en installeert het deze op de computer.

Het programma bijwerken

Je kunt het programma ook bijwerken vanaf My Kaspersky. Voor meer informatie over het bijwerken van het programma vanaf My Kaspersky raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Je kunt wijzigen hoe het Kaspersky-programma de programmadatabases bijwerkt. Standaard werkt het programma de databases automatisch bij.

Automatische downloads van database-updates voor het programma inschakelen en uitschakelen

Je kunt de resultaten van voltooide updatetaken in het venster Rapporten bekijken.

Raadpleeg ook

Database-update